test strana

Ko su Buildy Teams® majstori?

Buildy Team majstori su profesionalno organizovani pružaoci usluga koje Buildy bira na osnovu veoma visokih kriterijuma. Kako bismo osigurali da naši klijenti budu uvek zadovoljni urađenim poslom, svi naši izvođači dolaze sa bogatim referencama i iskustvom iz prethodnih projekata, pružaju konstantno visok kvalitet rada, radne etike, ljubaznosti i preciznosti u komunikaciji, uz maksimalno odgovoran odnos prema poslu. Svi naši klijenti ocenjuju majstore nakon izvršene usluge i na taj način ih podstiču da uvek isporuče vrhunske rezultate.

Saznajte više

Šta je Buildy garancija?

Naša misija je da uvek koristite usluge sertifikovanih Buildy majstora bez brige i budete zadovoljni svaki put kada nam ukažete poverenje. Mi garantujemo za kvalitet izvršenih usluga i preuzimamo odgovornost u slučaju da u procesu izvođenja radova dođe do bilo kakvih nepredviđenih okolnosti. Buildy garancija Vam obezbeđuje da će posao biti sproveden u zadatom roku, po ugovorenoj ceni i sa poštovanjem najvišeg standarda kvaliteta, kao i da će naši majstori konstantno nastupati profesionalno, uslužno i reprezentativno.

Saznajte više

Kako funkcioniše Buildy?

Popunite formu

Recite kako Vam možemo pomoći i koji problem je potrebno rešiti tako što ćete u nekoliko klikova popuniti jednostavnu formu na našoj internet stranici. Opišite koja vrsta radova Vam je potrebna i dajte nam osnovne podatke o lokaciji.

Najbolja ponuda

Buildy upućuje Vaš zahtev ka svim timovima sertifikovanih Buildy majstora i prikuplja od njih finansijske ponude, uslove pružanja usluge i potrebne vremenske okvire, a potom Vama šalje najbolju dobijenu ponudu koja ispunjava sve date pozicije.

Izvođenje radova

Ukoliko ste zadovoljni ponudom, Buildy majstori stupaju na teren i sprovode sve dogovorene radove, pritom obavezno poštujući definisane rokove uz najviši nivo profesionalizma. Buildy garancija uz svaki naš posao obezbeđuje da ćete biti uvek zadovoljni.

Pošalji upit

Šta kažu naši korisnici o namа?

“Uspela sam da pronađem majstore preko Buildy sajta i da sve dogovorim, a ono što me je oduševilo je to što je ispoštovan rok koji smo prvobitno dogovorili. To mi je, pored usluge, bilo najbitnije jer sam imala određeni vremenski period kada sam morala da se uselim u novi stan.”

“Nisam imao vremena da sam okrečim stan ovaj put, tražio sam Buildy molere jer sam čuo da su iskustva ljudi sa njima pozitivna. Lepo smo se sve dogovorili pre početka, a oni su uspeli sve da završe baš onako kako sam hteo i onda kad su rekli da će biti gotovo. To je bio super, ali mi je utisak ostavilo i što su sve sredili iza sebe i ostavili prostor kakvog su ga i zatekli.”

“Svestan sam da za novi poslovni prostor treba uložiti vreme i trud. Ciljano sam preko preporuke tražio iskusne profesionalce koji će razumeti moju viziju i potrebe. Buildy majstori nadmašili su sva moja očekivanja brzinom usluge i svojom profesionalnošću. Sve pohvale za tim!”

Pozovite nas+381 65 297 39 75

Kontaktirajte nas


Popunite formu i zakažite termin, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku

buildy
  • PIB: 109669393
  • Matični broj: 21220647