O nama

Buildy platforma je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa sjajnim majstorima raznih delatnosti, kao i ulaganja u njihovo znanje i napredovanje tokom realizacije mnogobrojnih velikih projekata. Sa željom da svako iskusi sigurnost, profesionalnost i kvalitet rada naših majstora, osmislili smo digitalnu platformu putem koje ćete lako i brzo pronaći ekspertizu koja Vam je potrebna – po najboljoj mogućoj ceni. Da ne biste bili pod stresom i brinuli da li će neki od poslova, popravki ili adaptacija biti urađeni na vreme i kvalitetno, za sve se brinu naši Buildy majstori i Buildy garancija.

Ko su Buildy Teams® majstori?

Buildy Team majstori su profesionalno organizovani pružaoci usluga koje Buildy bira na osnovu veoma visokih kriterijuma. Kako bismo osigurali da naši klijenti budu uvek zadovoljni urađenim poslom, svi naši izvođači dolaze sa bogatim referencama i iskustvom iz prethodnih projekata, pružaju konstantno visok kvalitet rada, radne etike, ljubaznosti i preciznosti u komunikaciji, uz maksimalno odgovoran odnos prema poslu. Svi naši klijenti ocenjuju majstore nakon izvršene usluge i na taj način ih podstiču da uvek isporuče vrhunske rezultate.

Saznajte više

Šta je Buildy garancija?

Naša misija je da uvek koristite usluge sertifikovanih Buildy majstora bez brige i budete zadovoljni svaki put kada nam ukažete poverenje. Mi garantujemo za kvalitet izvršenih usluga i preuzimamo odgovornost u slučaju da u procesu izvođenja radova dođe do bilo kakvih nepredviđenih okolnosti. Buildy garancija Vam obezbeđuje da će posao biti sproveden u zadatom roku, po ugovorenoj ceni i sa poštovanjem najvišeg standarda kvaliteta, kao i da će naši majstori konstantno nastupati profesionalno, uslužno i reprezentativno.

Pristup koji Buildy praktikuje i metodologija koju koriste Buildy timovi zajedno minimizuju šansu da se tokom izvođenja radova pojave skriveni troškovi sa kojima se klijenti često susreću. Buildy majstori su u obavezi da klijente obaveštavaju o svim relevantnim dešavanjima koja se tiču predmetnog posla i sprovode promene isključivo uz eksplicitnu saglasnost naručioca posla. Čak i u izuzetno retkim situacijama u kojima se može desiti da dođe do kašnjenja radova ili nedovoljno kvalitetno obavljenog posla, Buildy centar za reklamacije brzo i efikasno osigurava da klijenti nikada ne budu oštećeni.

Saznajte više
Pozovite nas+381 65 297 39 75

Kontaktirajte nas


Popunite formu i zakažite termin, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku

buildy
  • PIB: 109669393
  • Matični broj: 21220647