Čelične konstrukcije

Čelične konstrukcije

Izgradnja kvalitetnih i dugovečnih čeličnih konstrukcija predstavlja zahtevan zadatak koji se poverava najpouzdanijim majstorima. Od raznih čeličnih ramova i okvira, sve do složenih geometrija i nosećih konstrukcija i nadstrešnica, Buildy garantuje da će svi radovi biti izvršeni na dogovoreni način. Ukažite nam poverenje i uverite se u stručnost naših izvođača na Vašoj lokaciji.

Pošalji upit

Ko su Buildy Teams majstori?

Buildy Team majstori su profesionalno organizovani pružaoci usluga koje Buildy bira na osnovu veoma visokih kriterijuma. Kako bismo osigurali da naši klijenti budu uvek zadovoljni urađenim poslom, svi naši izvođači dolaze sa bogatim referencama i iskustvom iz prethodnih projekata, pružaju konstantno visok kvalitet rada, radne etike, ljubaznosti i preciznosti u komunikaciji, uz maksimalno odgovoran odnos prema poslu. Svi naši klijenti ocenjuju majstore nakon izvršene usluge i na taj način ih podstiču da uvek isporuče vrhunske rezultate.

Šta je Buildy garancija?

Naša misija je da uvek koristite usluge sertifikovanih Buildy majstora bez brige i budete zadovoljni svaki put kada nam ukažete poverenje. Mi garantujemo za kvalitet izvršenih usluga i preuzimamo odgovornost u slučaju da u procesu izvođenja radova dođe do bilo kakvih nepredviđenih okolnosti. Buildy garancija Vam obezbeđuje da će posao biti sproveden u zadatom roku, po ugovorenoj ceni i sa poštovanjem najvišeg standarda kvaliteta, kao i da će naši majstori konstantno nastupati profesionalno, uslužno i reprezentativno. Pristup koji Buildy praktikuje i metodologija koju koriste Buildy timovi zajedno minimizuju šansu da se tokom izvođenja radova pojave skriveni troškovi sa kojima se klijenti često susreću.

Kako funkcioniše Buildy?

Popunite formu

Recite kako Vam možemo pomoći i koji problem je potrebno rešiti tako što ćete u nekoliko klikova popuniti jednostavnu formu na našoj internet stranici. Opišite koja vrsta radova Vam je potrebna i dajte nam osnovne podatke o lokaciji.

Najbolja ponuda

Buildy upućuje Vaš zahtev ka svim timovima sertifikovanih Buildy majstora i prikuplja od njih finansijske ponude, uslove pružanja usluge i potrebne vremenske okvire, a potom Vama šalje najbolju dobijenu ponudu koja ispunjava sve date pozicije.

Izvođenje radova

Ukoliko ste zadovoljni ponudom, Buildy majstori stupaju na teren i sprovode sve dogovorene radove, pritom obavezno poštujući definisane rokove uz najviši nivo profesionalizma. Buildy garancija uz svaki naš posao obezbeđuje da ćete biti uvek zadovoljni.

Pošalji upit
Pozovite nas+381 65 297 39 75

Kontaktirajte nas


Popunite formu i zakažite termin, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku

buildy
  • PIB: 109669393
  • Matični broj: 21220647