Kako funkcioniše

Kako funkcioniše?

Buildy platforma je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa sjajnim majstorima raznih delatnosti, kao i ulaganja u njihovo znanje i napredovanje tokom realizacije mnogobrojnih velikih projekata. Sa željom da svako iskusi sigurnost, profesionalnost i kvalitet rada naših majstora, osmislili smo digitalnu platformu putem koje ćete lako i brzo pronaći ekspertizu koja Vam je potrebna – po najboljoj mogućoj ceni. Da ne biste bili pod stresom i brinuli da li će neki od poslova, popravki ili adaptacija biti urađeni na vreme i kvalitetno, za sve se brinu naši Buildy majstori i Buildy garancija.

O nama

Kako funkcioniše Buildy?

Popunite formu

Recite kako Vam možemo pomoći i koji problem je potrebno rešiti tako što ćete u nekoliko klikova popuniti jednostavnu formu na našoj internet stranici. Opišite koja vrsta radova Vam je potrebna i dajte nam osnovne podatke o lokaciji.

Najbolja ponuda

Buildy upućuje Vaš zahtev ka svim timovima sertifikovanih Buildy majstora i prikuplja od njih finansijske ponude, uslove pružanja usluge i potrebne vremenske okvire, a potom Vama šalje najbolju dobijenu ponudu koja ispunjava sve date pozicije.

Izvođenje radova

Ukoliko ste zadovoljni ponudom, Buildy majstori stupaju na teren i sprovode sve dogovorene radove, pritom obavezno poštujući definisane rokove uz najviši nivo profesionalizma. Buildy garancija uz svaki naš posao obezbeđuje da ćete biti uvek zadovoljni.

Pošalji upit
Pozovite nas+381 65 297 39 75

Kontaktirajte nas


Popunite formu i zakažite termin, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku

buildy
  • PIB: 109669393
  • Matični broj: 21220647