Projektovanje

Projektovanje

Pre nego što se započne sa izgradnjom, kako poslovnih, tako i stambenih objekata, neophodno je proći kroz fazu projektovanja. Projektovanje je zahtevan i dugotrajan proces koji Buildy majstori mogu da pojednostave i olakšaju za Vas. U našim rukama, Vaše ideje dobijaju oblik, a zajedno sa Vama prolazimo sve korake do same realizacije i izvođenja radova.

Buildy majstori su iskusni profesionalci koji će dati sve od sebe kako bi Vaše ideje pretočili u odlične projekte koji će se sa lakoćom realizovati. Ukoliko je pred Vama veliki ili mali projekat, možete se osloniti na Buildy.

Pošalji upit

Idejno rešenje

Izrada idejnog rešenja je prva faza u procesu projektovanja. Buildy timovi arhitekata i dizajnera će sve Vaše ideje pretočiti u skice koje će biti polazna tačka na putu ka Vašem idealnom prostoru.

Pošalji upit

Dizajn enterijera

Naši dizajneri i dekorateri učiniće da prostorije Vaše kuće, stana ili poslovnog prostora izgledaju bolje nego ikada pre. Bez obzira da li su Vam potrebne manje izmene ili potpuna transformacija prostora, uvek se možete osloniti na Buildy.

Pošalji upit

3D vizuelizacija

Buildy Vam pruža mogućnost da vidite idejno rešenje Vašeg prostora u 3D formatu. Usluge 3D vizualizacije omogućavaju Vam da do najsitnijih detalja vidite kako će Vaš budući projekat da izgleda na samom kraju.

Pošalji upit

Geometar

Prilikom projektovanja neophodno je izvršiti precizna geometarska merenja ali su često potrebne i druge vrste geodetskih usluga. Buildy tim broji i iskusne i profesionalne geometre koji će se maksimalno posvetiti svakom detalju vašeg objekta i parcele.

Pošalji upit

Kontaktirajte nas

Pozovite nas za besplatne konsultacije, ili nam ostavite podatke kako bismo Vas kontaktirali.


Projektovanje (#14)
Pozovite nas+381 65 297 39 75

Kontaktirajte nas


Popunite formu i zakažite termin, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku

buildy
  • PIB: 109669393
  • Matični broj: 21220647