Buildy renoviranje
kupatila

Da li planirate renoviranje kupatila u kući ili stanu?

Na pravom ste mestu, jer Buildy majstori mogu da Vam pomognu da napokon imate kupatilo o kom ste sanjali. Garantovano!

Koje usluge su Vam potrebne? Skrolujte dole..

Vodovod i kanalizacija

Bilo da je potrebno popraviti oštećenje na postojećoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, ili tražite nekoga za instalaciju i montažu novih cevi u kupatilu, Buildy majstori su tu za Vas.

Buildy majstori će brzo i profesionano da poprave cevi i odvode, saniraju oštećenja, zamene slavine, i reše problem sa kanalizacijom. Brzo izlaze na teren, rešavaju sve probleme sa vodovodom i kanalizacijom, i daju garanciju na svoje usluge.

Elektroinstalacije

Kada tražite iskusne električare koji će brzo i lako da razvedu strujne instalacije u Vašem kupatilu, Buildy električari su pravi izbor. Naši Buildy električari će odraditi remont i rekonstrukciju postojećih delova i opreme, a izaći će na teren i kada Vam je potrebno održavanje ili samo zamena postojećih instalacija.

Renoviranje pločica i sanitarija

Kada se odlučite za rušenje kupatila, skidanje starih pločica i sanitarija, kao i instalacija novih, najveći su i najobimniji posao. Buildy keramičari će za Vas odabrati i u procesu renoviranja koristiti najkvalitetnije materijale. Predano i pedantno će napraviti zamenu i instalaciju, i pritom dati garanciju na svoj rad.

Gletovanje i krečenje

Naši Buildy moleri će izgletovati plafon i zidove u kupatilu kako bi izravnali neravnine i sakrili nedostatke i oštećenja. Uz to, za Vas će okrečiti sve delove zidova koji nisu pokriveni pločicama, kao i plafon. U svom radu, Buildy moleri koriste isključivo proverene i kvalitetne materijale, zbog čega mogu da garantuju za rezultate svog rada.

Buildy garancija

Kada Buildy majstori renoviraju Vaše kupatilo, Vi dobijate posebnu Buildy garanciju kojom se obavezujemo da ćemo sve radove završiti u prvobitno dogovorenom roku i po dogovorenoj ceni. Kod nas nema skrivenih troškova!

Zakažite besplatne konsultacije

Pozovite nas za besplatne konsultacije, ili nam ostavite podatke kako bismo Vas kontaktirali.


Buildy renoviranje kupatila
Pozovite nas+381 65 297 39 75

Kontaktirajte nas


Popunite formu i zakažite termin, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku

buildy
  • PIB: 109669393
  • Matični broj: 21220647